Blogi

Turun Talouspäivät tarjoavat kiinnostavaa talous- ja sijoitustietoa

By 1.9.2018 16 syyskuun, 2018 No Comments

Turun Talouspäivien tavoite on tarjota kaikille kävijöille mahdollisuus lisätä omaa talous- ja sijoitusosaamista kuulemalla kiinnostavia asiantuntijoita ja keskustelemalla alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tapahtuma on hyvä tilaisuus kohdata muita taloudesta kiinnostuneita.

Raha ei tuo onnea – mutta se tuo turvaa, vapautta ja mahdollisuuksia. Onneksi vaurastuminen on mahdollista kaikille, jotka tarttuvat toimeen. Vaurauden pohjana on ymmärrys, josta kumpuavat teot. Harva tietää omasta taloudesta tai sijoittamisesta liikaa. Lisäksi talous- ja markkinatilanne muuttuvat jatkuvasti. Sijoitusharrastus jos joku pitää kiinni maailman menossa.

Asiantuntijoiden kuuleminen on edelleen eräs parhaista tavoista jalostaa omia ajatuksia ja oppia uutta. Puheenvuoroja kuuntelemalla saa myös varmasti ajankohtaisimmat näkemykset.

Maailmantaloudessa odotellaan jo hidastumista pitkän nousukauden jälkeen. Milloin, miten ja kuinka voimakas lasku on edessä? Markkinat hermoilevat myös kiihtyvän kauppasodan seurauksia. Silti monet yksittäiset yhtiöt pärjäävät satumaisen hyvin. Mistä tällaiset yhtiöt tunnistaa? Kotimaassa eduskuntavaalit häämöttävät. Millaista talouspolitiikkaa 2020-luvulla pitäisi harjoittaa? Kaikista näistä aiheista varmasti keskustellaan myös Turun Talouspäivillä.

Turun Talouspäivät järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Silti tapahtuman puhujakaartia voi hyvällä omallatunnolla kutsua Suomen kovimmaksi missään talouteen keskittyvässä tapahtumassa. Näin asiantunteva ja vaikutusvaltainen joukko harvoin kerääntyy yhteen paikkaan, samana päivänä. Tästä kannattaa ottaa kaikki irti!

Tervetuloa ja muista kutsua kaverit mukaan!