Blogi

Turun Talouspäivät herätti median mielenkiinnon!

By 28.6.2018 16 syyskuun, 2018 No Comments

Turussa järjestetään 29.9. uusi sijoitus- ja talousalan tapahtuma Turun Talouspäivät. Kyseessä on kävijöille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa pääosassa ovat asiantuntijapuheenvuorot.

– Menestyvälle Turun seudulle tarvitaan ilman muuta kansallisen tason sijoitus- ja taloustapahtuma. Sijoittaminen kiinnostaa nyt laajasti. Ihmiset etsivät tietoa ja näkemyksiä. Lähdimme rakentamaan Varsinais-Suomen selvästi kiinnostavinta taloustapahtumaa, joka on laadukas myös valtakunnallisesti vertailtuna. Sisältöä löytyy niin kokeneille kuin aloitteville sijoittajille ja myös yleisesti taloudesta kiinnostuneille. Ajankohtaisimmat näkemykset piensijoittajakin saa suoraan asiantuntijoilta,  kertoo tapahtuman toimitusjohtaja Ville Valkonen.

Puhumaan on jo nyt ilmoittautunut muun muassa kansanedustaja Juhana Vartiainen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi. Tilaisuudessa kuullaan myös varsinaissuomalaisia vaikuttajia, kuten esimerkiksi maakuntajohtaja Kari Häkämiestä sekä Varsinais-Suomen Osakesäästäjien puheenjohtaja Karri Salmea. Tapahtuma järjestetään Kupittaalla, vierailukeskus Joessa ja Biocityssä. Turun Talouspäivien kävijätavoite on 1 500 henkeä.