Turun Talouspäivät 2021

TIEDOTE 5.6.2021

 

Lounais-Suomen suurin talous- ja sijoitustapahtuma Turun Talouspäivät järjestetään 22.-23.10.2021

 

Turun Messukeskuksessa järjestettävä Turun Talouspäivät on oman talouden, säästämisen, sijoittamisen ja yleisen talouskeskustelun tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa laadukasta, mutta helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille kuin kokeneimmille piensijoittajille. Tapahtumaan odotetaan n. 3000:a osallistujaa.

 

Syksyn tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta tälläkin kertaa luvassa on kiinnostavia ja informatiivisia puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tietoiskuja. Laatusisältöä on laajasti, aina osakesijioittamisesta rahastoihin ja asuntoihin.  Paikalla on runsaasti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä palveluntarjoajia – mukana on myös talouden isoja nimiä!

 

“Tavoitteemme on olla iloinen ja informatiivinen, laadukas ja taatusti hyödyllinen tapahtuma aloitteleville ja kokeneille piensijoittajille. Tapahtuma toimii samalla sijoitusalan kohtaamispaikkana Lounais-Suomessa.”

  • Stina Siikonen, Turun Talouspäivät / uusi projektinjohtaja

Turun Talouspäivät järjestetään nyt kolmannen kerran ja selvästi edellisiä vuosia suurempana. 

 

“Tapahtuma kasvaa kaksipäiväiseksi, mikä tuo entistä laajemman sisältökattauksen. Turun Messukeskus paikkana mahdollistaa suuremman osallistujamäärän sekä viihtyisän ja laadukkaan toteutuksen.”

  • Ville Valkonen, Turun Talouspäivät / perustaja

Turun Talouspäivien tavoitteena on auttaa tavallisia ihmisiä sijoittajapolulla alkuun ja kehittymään. Kotitalouksien vaurastuminen on ajankohtainen aihe ja tapahtuman uskotaan kiinnostavan laajasti.

 

“Meille sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvä tapahtuma sopii hienosti muun messutarjonnan oheen. Kotitalouksien kiinnostus oman varallisuuden kehittämiseen on kasvussa ja Turun Talouspäivät vastaa loistavasti kysyntään.”

  • Anniina Jokinen, Turun Messukeskus / projektipäällikkö

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Stina Siikonen, Turun Talouspäivät / projektinjohtaja

stina.siikonen@koolle.fi

+358 40 768 2924

www.turuntalouspaivat.fi
Vieritä ylös