Kiitos kaikille mukana olleille

Turun talouspäivät

Kiitos kaikille projektissa mukana olleille.

Jos etsit rahoittajaa, voit hakea lainaa yritykselle kumppanimme Haenyt.fi kilpailutuspalvelun kautta. Hakemuksen pääset täyttämään suoraan alla olevan lainavalitsimen kautta.



Liput

Uusia tapahtumia ei tällä hetkellä ole kalenterissa. Kiitos kaikille mukana olleille.

Suosittelemme tutustumaan alueemme tarjontaan Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtuma- ja koulutuskalenterista.

Turku on talouden keskus

Turku on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista ja sillä on pitkä historia talouden keskuksena. Se sijaitsee strategisesti meren rannalla, mikä on vaikuttanut sen kehittymiseen kaupankäynnin ja talouden näkökulmasta. Turku oli keskiajalla tärkeä kauppapaikka, ja sen satama oli merkittävä portti kaupankäynnille Euroopan kanssa.

Nykyään Turku on edelleen merkittävä talouskaupunki Suomessa. Se tunnetaan monipuolisesta talouselämästään, johon kuuluvat muun muassa teknologia, biotieteet, meriteollisuus ja koulutus. Kaupungissa on useita korkeakouluja ja tutkimuslaitoksia, jotka ovat osaltaan edistäneet innovaatioita ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia alueella.

Turun satama on edelleen merkittävä kaupan ja logistiikan keskus, joka yhdistää kaupungin kansainvälisiin markkinoihin.

Turku on talouskaupunkina monipuolinen ja kehittyvä, ja sen sijainti sekä vahvat toimialat ovat tehneet siitä merkittävän pelaajan Suomen talouselämässä.

Satama

Rahoitusosaamista Turkulaisittain

Turussa on useita yrityksiä, jotka toimivat eri aloilla rahoituksen parissa. Kaupungissa on pankkeja, rahoituslaitoksia, sijoitusyhtiöitä sekä finanssialan palveluita tarjoavia yrityksiä. Lisäksi Turussa toimii erilaisia konsultointi- ja asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä, jotka keskittyvät esimerkiksi yritysrahoitukseen, sijoituskonsultointiin ja taloushallintoon.

Yritykset hyödyntävät kaupungin vahvuuksia eri aloilla, kuten teknologiassa, terveysalan innovaatioissa ja meriteollisuudessa, ja rahoitusalan yritykset tukevat näitä toimialoja tarjoamalla räätälöityjä rahoitusratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.

Yritysten lisäksi myös Turun korkeakoulut ja tutkimuslaitokset osallistuvat aktiivisesti rahoitusalan tutkimukseen ja kehitykseen, mikä voi houkutella alalle uusia innovaatioita ja osaamista alueelle.